Jak zjistit vlastnictví domu nebo pozemku?

Jak zjistit vlastnictví domu nebo pozemku?

Potřebujete si zjistit základní informace o nemovitosti, o domě nebo pozemku. Asi znáte web Katastru nemovitostí, kde si tyto základní údaje zjistíte, a to ZDE.

Jestli hledáte informaci o vlastnictví konkrétního domu a znáte adresu, nic vám nebrání si informace najít.

Jak zjistit vlastnictví domu nebo pozemku přímo z mapy? Portál MAPY.CZ disponuje velice chytrou funkcí. Na mapě si vyhledáte dům nebo pozemek a pravým tlačítkem myši na něj kliknete. Objeví se vám tam otázka Co je zde?

 

Vyberte tuto možnost a napravo se vám objeví Informace o parcele v Katastru nemovitostí. Pokračujte kliknutím a přesměruje vás to na příslušný list vlastnictví (LV) v dálkovém bezplatném přístupu Katastru nemovitostí.

Takže už víte, jak zjistit vlastnictví domu nebo pozemku, aniž byste potřebovali adresu nebo parcelní číslo. Nicméně v případě, že byste potřebovali s něčím poradit, volejte, pište.

 

TADY PRACUJI, TADY JSEM DOMA

Realitní služby – Slavkov u Brna, Rousínov, Vyškov, Brno, Holubice, Drnovice, Tučapy, Komořany, Kovalovice, Tvarožná, Velatice, Mokrá-Horákov, Hostěnice, Pozořice, Sivice, Tvarožná, Podolí, Šlapanice, Jiříkovice, Blažovice, Dražovice, Letonice, Nemčany, Hodějice, Křenovice, Zbýšov, Prace, Kobylnice, Sokolnice, Žatčany, Moutnice, Bošovice, Milešovice, Kobeřice u Brna, Nížkovice, Rašovice, Bučovice, Nevojice, Kojátky, Kyjov, Sobůlky, Věteřov, Dražůvky, Želetice, Karlín, Svatobořice, Šardice, Hovorany, Čejč, Klobouky u Brna, Morkůvky, Kašnice, Borkovany, Diváky, Velké Hostěrádky, Milotice, Dubňany, Blansko, Lelekovice, Lipůvka, Česká, Vranov, Adamov, Babice nad Svitavou, Habrůvka, Křtiny, Ochoz u Brna, Bílovice nad Svitavou, Řícmanice, Bukovina, Bukovinka, Račice-Pístovice, Olšany, Habrovany a další..

Ing. Tomáš Nechvátal
Autor: Ing. Tomáš Nechvátal

Jsem realitní makléř, manžel a táta na plný úvazek. Nepracuji pro největší realitku, ale přesto ročně pomůžu klientům prodat a pronajmout desítky nemovitostí, protože se nebojím zodpovědnosti a neutíkám od sebemenšího problému. Nevzdávám se a dotahuji věci do konce. A je to vaše důvěra, kterou do mě vkládáte a která mě naplňuje energií, kterou stoprocentně věnuji každému prodeji nebo pronájmu.

Proto neustále makám nejen na lepších prezentacích vašich nemovitostí, ale hlavně na sobě. Využívám moderní technologie, jako jsou poutavé videoprohlídky, marketing na sociálních sítích, webové stránky ke každé zakázce a baví mě vymýšlet celkovou prodejní strategii. Protože každá nemovitost je jiná, každý majitel nemovitosti řeší jinou životní situaci a proto si také každý zaslouží individuální přístup.

Potřebujete prodat, koupit nebo se jen na něco zeptat? Neváhejte se mi ozvat.

Ing. Tomáš Nechvátal

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení