Kde si vzít hypotéku?

Kde si vzít hypotéku?
V Česku je více než 10 bankovních a jiných institucí, které vám poskytnou nejlepší hypotéku, nejlepší úroky a samozřejmě za nejlepších podmínek.
A ještě si řeknete: „U této banky mám účet a další produkty, jsem jejich dlouholetým klientem, tak mi dají ty nejlepší podmínky.“ Ale je to opravdu tak?
Tady platí užitečné přísloví důvěřuj, ale prověřuj. Samozřejmě si zajděte do své banky. Ale určitě je potřeba si porovnat i jiné nabídky a to přinejmenším další dvě

Takže co teď?

Kde si vzít hypotéku, když máme tolik možností?
Jak si mám vybrat další dvě banky na srovnání?
Dle jakých kritérií? „A je to vlastně vůbec potřeba, přeci mi ta moje banka dá ty nejlepší podmínky,“ řeknete si.
Chápu to, protože obíhat všechny banky je skoro nemyslitelné.
Doporučuji se obrátit na schopného hypotečního nebo finančního poradce, který by vám měl dle zkušeností a na konkrétní případ dát tu správnou odpověď na otázku, kde si vzít hypotéku.
Zkušený hypoteční poradce by měl být dohledatelný na internetu, měl by mít na sebe kladné reference. Dále by za vás měl vše vyběhat, vyjednat nejlepší podmínky u vybrané banky, měl by vám zodpovědět všechny dotazy, které na něj budete mít. A nebojte se ptát. Hypotéku si nezařizujete denně, takže těch neznámých pro vás může být mnoho. A poslední rada na závěr, poradce by vám měl být schopen vyřídit hypotéku maximálně do měsíce. Jakmile to bude trvat déle, bude po vás chtít stále a dodatečně něco doložit, zpozorněte. Banka si samozřejmě může vyžádat dodatečně cokoli, ale odborník na svém místě by vám měl předem říci, co po vás bude chtít. Takže i výběr hypotečního poradce určitě nepodceňte.

Kde najdu schopného hypotečního poradce?

Že takového neznáte? Poptejte se v rodině a po známých a věřím, že vám někoho schopného doporučí. Anebo mi zavolejte nebo napište, spolupracuji s kolegy, kteří své práci opravdu rozumí a poradí vám, kde si vzít hypotéku.
 

TADY PRACUJI, TADY JSEM DOMA

Realitní služby – Slavkov u Brna, Rousínov, Vyškov, Brno, Holubice, Drnovice, Tučapy, Komořany, Kovalovice, Tvarožná, Velatice, Mokrá-Horákov, Hostěnice, Pozořice, Sivice, Tvarožná, Podolí, Šlapanice, Jiříkovice, Blažovice, Dražovice, Letonice, Nemčany, Hodějice, Křenovice, Zbýšov, Prace, Kobylnice, Sokolnice, Žatčany, Moutnice, Bošovice, Milešovice, Kobeřice u Brna, Nížkovice, Rašovice, Bučovice, Nevojice, Kojátky, Kyjov, Sobůlky, Věteřov, Dražůvky, Želetice, Karlín, Svatobořice, Šardice, Hovorany, Čejč, Klobouky u Brna, Morkůvky, Kašnice, Borkovany, Diváky, Velké Hostěrádky, Milotice, Dubňany, Blansko, Lelekovice, Lipůvka, Česká, Vranov, Adamov, Babice nad Svitavou, Habrůvka, Křtiny, Ochoz u Brna, Bílovice nad Svitavou, Řícmanice, Bukovina, Bukovinka, Račice-Pístovice, Olšany, Habrovany a další..

Ing. Tomáš Nechvátal
Autor: Ing. Tomáš Nechvátal

Jsem realitní makléř, manžel a táta na plný úvazek. Nepracuji pro největší realitku, ale přesto ročně pomůžu klientům prodat a pronajmout desítky nemovitostí, protože se nebojím zodpovědnosti a neutíkám od sebemenšího problému. Nevzdávám se a dotahuji věci do konce. A je to vaše důvěra, kterou do mě vkládáte a která mě naplňuje energií, kterou stoprocentně věnuji každému prodeji nebo pronájmu.

Proto neustále makám nejen na lepších prezentacích vašich nemovitostí, ale hlavně na sobě. Využívám moderní technologie, jako jsou poutavé videoprohlídky, marketing na sociálních sítích, webové stránky ke každé zakázce a baví mě vymýšlet celkovou prodejní strategii. Protože každá nemovitost je jiná, každý majitel nemovitosti řeší jinou životní situaci a proto si také každý zaslouží individuální přístup.

Potřebujete prodat, koupit nebo se jen na něco zeptat? Neváhejte se mi ozvat.

Ing. Tomáš Nechvátal

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení