Profesionální prezentace nemovitostí pomocí virtuálního foto stagingu

Profesionální prezentace nemovitostí pomocí virtuálního foto stagingu

Při prodeji nemovitostí je důležité ukázat váš byt nebo dům v tom nejlepším světle. Když prodáváme pěknou a vybavenou nemovitost, jde to rozhodně líp, než když se prodává vyklizená a prázdná. Prázdné místnosti totiž zkreslují. A hodně lidí nemá prostorovou představivost, takže si kolikrát nedokáží reálně představit, jak by si byt nebo dům zařídili. K tomu nám slouží tzv. Home staging, kdy se nemovitost na focení vybaví nábytkem. Ale je to poměrně cenově náročné. Pro představu. Home staging u bytu o dispozici 2+1 a podlahové pochy do 60 m2 může stát cca 15 000 Kč. 

Ale jde to i podstatně levněji a s podobným účinkem. Pomocí VIRTUÁLNÍHO FOTO STAGINGU.

Foto staging je aranžování virtuálního nábytku do prázdné místnosti reálného prostoru. Úkolem je představit nemovitost v nejlepší možné podobě zájemcům, vzbudit emoce, ukázat možné budoucí využití a lépe přiblížit měřítko místností a velikost prostoru.

 

 

 

Našim cílem není ukazovat prodávanou nemovitost v jiném světle, ale ukázat zájemcům potenciál nemovitosti a možnosti, jak by jejich nový domov mohl vypadat.

Ing. Tomáš Nechvátal
Autor: Ing. Tomáš Nechvátal

Jsem realitní makléř, manžel a táta na plný úvazek. Nepracuji pro největší realitku, ale přesto ročně pomůžu klientům prodat a pronajmout desítky nemovitostí, protože se nebojím zodpovědnosti a neutíkám od sebemenšího problému. Nevzdávám se a dotahuji věci do konce. A je to vaše důvěra, kterou do mě vkládáte a která mě naplňuje energií, kterou stoprocentně věnuji každému prodeji nebo pronájmu.

Proto neustále makám nejen na lepších prezentacích vašich nemovitostí, ale hlavně na sobě. Využívám moderní technologie, jako jsou poutavé videoprohlídky, marketing na sociálních sítích, webové stránky ke každé zakázce a baví mě vymýšlet celkovou prodejní strategii. Protože každá nemovitost je jiná, každý majitel nemovitosti řeší jinou životní situaci a proto si také každý zaslouží individuální přístup.

Potřebujete prodat, koupit nebo se jen na něco zeptat? Neváhejte se mi ozvat.

Ing. Tomáš Nechvátal

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení